Websites op maat

Als u een website wil laten maken bent u op het juiste adres.

Creative Minds Media bouwt, ontwikkelt, optimaliseert en onderhoudt websites. Voor zowel particulieren, verenigingen, stichtingen en bedrijven zet Creative Minds Media zich in. Wij maken met name gebruik van het open source CMS systeem WordPress.

Een website laten maken hoeft niet duur te zijn. Wij bouwen uw website professioneel op met en premium of custom made theme vanaf €400,- Naast de ontwikkeling van websites verzorgen wij ook domeinnaam registraties en hosting. Creative Minds Media maakt websites betaalbaar ook als het om hosting of onderhoud gaat van websites.

Hosting en Domeinregistratie

Wilt u zelf uw website gaan bouwen maar heeft u nog wel een hosting pakket nodig?

Met 250+ gratis te installeren scripts, kunt u zelfs zonder kennis van het bouwen van websites uw eigen fotoalbum of discussieforum opzetten, in enkele minuten! Het hosting pakket word standaard opgeleverd met daarbij alle mogelijke opties: bij ons is het dus niet nodig om bijvoorbeeld voor het gebruik van PHP over te stappen naar een ander pakket. Via uw eigen Control Panel installeert u met 1 muisklik applicaties, zoals Magento, Joomla! en WordPress. Inclusief 50 mailboxen.

Optimale controle met cPanel

Met het meest uitgebreide webhostingcontrol panel beschikbaar ter wereldcPanel kun je alle hosting zaken met 1 klik zelf regelen!

  • – 1 klik installatie systeem
  • – E-mail account beheer
  • – Diverse webmail clients
  • – Website statistieken
  • – Eenvoudig backups

SSL certificaten

Een SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding (https) tussen de bezoeker en je website

op deze manier worden alle gegevens veilig verstuurd (denk aan klant informatie, login informatie en online betalingen). Naast extra veiligheid en betrouwbaardere uitstraling is er nog een belangrijk voordeel, Google heeft namelijk aangekondigd websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat hoger te gaan opnemen in de zoekresultaten ten opzichte van websites die geen SSL certificaat hebben!

Websites met een SSL certificaat worden gekenmerkt door een slotje (standaard certificaat) naast het website adres in de browser of een groene balk in de browser (EV certificaat).

Heb je een webshop of andere e-commerce website? Dan ben je volgens de wet bescherming persoonsgegevens zelfs verplicht om je site met SSL te beveiligen.

wat moet je doen om je website te starten

Domein

Kijk snel of uw domein nog vrij is.

Hosting

zoek een pakket dat bij uw past

Website

en upload een website of installeer wordpress binnen een paar minuten

Hulp nodig? mail onze support 24/7 op support@cmmedia.nl